KUNDTJÄNST


Kontakta oss idag så hjälper vi dig med eventuella frågor och problem!


Tel   0660 - 29 52 00 

Mail   info@nordemansjern.se 


Adresser 

Nordemans Jernhandel AB 

Karosserivägen 2L                   Prästbordet 205
891 41 Örnsköldsvik                895 91 Bredbyn


Om Nordemans Jern AB FW 

Nordemans Jernhandel har anor från 1856 då Fredrik Walfrid Nordeman startade järnhandel i Örnsköldsvik. Allt som åren gick utökades verksamheterna både till antal och utbredning. År 1900 blev företaget aktiebolag. Järnhandeln har alltid varit i familjen Nordemans ägo (fyra generationer), till år 2005 då Roger Öberg och Torgny Lundgren tog över.


Med denna korta historia, om ett gammalt anrikt företag, vill vi berätta om våra ambitioner. Naturligtvis har vi ett stort ansvar att fortsätta driva ett av Örnsköldsviks äldsta företag samtidigt som vi med stor ödmjukhet hoppas att Örnsköldsviks marknad behöver det. Vi kommer att driva företaget i samma gedigna anda och samtidigt anpassa vår verksamhet efter marknadens krav. Med lokala ägare tror vi att våra beslutsvägar kommer att vara korta och att vi kommer ha en hög flexibilitet.


Huvuddelen av försäljningen är till ortens industri- och byggföretag men vi ser en ökande del på den privata konsumentmarknaden med inredningsprodukter till hus och hem såsom kök, dörrar, fönster, kakel, golv, tak och andra interiörprodukter.


Välkommen till företaget med lokal prägel!