Välkommen till Nordemans Jern

BREDBYN - ÖRNSKÖLDSVIK

Hitta till oss - BREDBYN

Prästbordet 205

På väg 348 svänger ni av mot återvinningen, då ser ni oss.

Parkera vid entrén eller sväng vänster in genom bommen och åk högervarv till det ni vill lasta.


Hitta till oss - ÖRNSKÖLDSVIK

Karosserivägen 2L

Från stan tar du väg 352 mot Gullänget.

Sväng in på Karosserivägen och håll höger efter grinden.

Virke o långgods är direkt till höger.

Isolering, skivmaterial m m svänger ni in första rampen in genom porten där det står Drive in.

Håll vänster inne i byggbutiken.

För att komma till butiken följer ni staketet tills ni ser vår glasentré.

Parkera utefter staketet. 


Välkomna!


Om oss


AB FW Nordemans Jernhandel har anor från 1856 då Fredrik Walfrid Nordeman startade järnhandel i Örnsköldsvik. Allt som åren gick utökades verksamheterna både till antal och utbredning. År 1900 blev företaget aktiebolag. Järnhandeln har alltid varit i familjen Nordemans ägo (fyra generationer), till år 2005 då Roger Öberg och Torgny Lundgren tog över. 


Sedan våren 2017 är Roger ensam ägare till bolaget. Med denna korta historia, om ett gammalt anrikt företag, vill vi berätta om våra ambitioner. Naturligtvis har vi ett stort ansvar att fortsätta driva ett av Örnsköldsviks äldsta företag samtidigt som vi med stor ödmjukhet hoppas att Örnsköldsviks marknad behöver det. Vi kommer att driva företaget i samma gedigna anda och samtidigt anpassa vår verksamhet efter marknadens krav. Med lokala ägare tror vi att våra beslutsvägar kommer att vara korta och att vi kommer ha en hög flexibilitet. 


Huvuddelen av försäljningen är till ortens industri- och byggföretag men vi ser en ökande del på den privata konsumentmarknaden med inredningsprodukter till hus och hem såsom kök, dörrar, fönster, kakel, golv, tak och andra interiörprodukter. 


 Välkommen till företaget med lokal prägel!